Søvndal in Botswana

En side for familie, venner og bekendte - og bare interesserede - til familien Søvndal. For 2 år lærere og missionærer, bosiddende i Botswana. Familien består af Christina, Steen, Rebekka (11 år), Kasper (9 år), Annika (6 år) og Benjamin (4 år).

Friday, October 20, 2006

2. fællesmail

Kære familie og venner

Her kommer en lille hilsen mere fra Botswana. Vi nyder på mange måder stadig at være her. Vi har haft en dejlig rolig weekend med tid til at flytte mere ind i vores hus. Vi har efterhånden fået anskaffet os de mest nødvendige ting - såsom hund, lille swimmingpool og teressemøbler. Vi mangler dog stadig en bil, men kan låne lidt forskellige biler til at starte med.
Vi har også været i circus her i weekenden. Det var meget spændende for os alle - med tigre, løver, elefanter, heste mm. Det var vores første møde med de vilde dyr i denne omgang, men dem regner vi med at se mere til hen ad vejen!

I morgen er det skoledag igen. Men nu er vi efterhånden ved at vide hvad en skoledag går ud på, så det er dejligt at føle sig lidt mere hjemme. Selvom sproget stadig kan være lidt svært for os alle, så hjælper det dog for hver dag. Rebekka og Kasper træner flittigt hver dag med engelsk læsning og skrivning. Og jeg prøver at øve mig ved at snakke så meget som muligt.
I næste uge starter Kasper med at gå til musical og ekstra svømning på skolen, og Rebekka starter til gymnastik, ekstra svømning og udvidet tegnekursus. Det glæder de sig til.

På onsdag har Annika og fødselsdag. Det bliver festligt. Hun skal selvfølgelig have en kage med til at dele ud i børneh
aven - og så skal vi have fødselsdagsfest på teressen efter skoletid med besøg af bla vores danske venner og canadiske venner. Og mon ikke en del af tiden kommer til at gå med at bade i vores lille nye pool? Vi vil selvfølgelig mangle jer til den her fødselsdagsfest - og vi ville ønske I kunne komme og være med til at opleve de mange nye og anderledes ting hernede!

Vi sender lige nogle billeder med af vores hverdag her!!!
Mange knus fra os 6
Christina
P.S. Vil nogen videresende mailen til Hanne og Flemming i Snedsted + Dorte og Robert i Fjellerup (endnu engang)?

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home