Søvndal in Botswana

En side for familie, venner og bekendte - og bare interesserede - til familien Søvndal. For 2 år lærere og missionærer, bosiddende i Botswana. Familien består af Christina, Steen, Rebekka (11 år), Kasper (9 år), Annika (6 år) og Benjamin (4 år).

Thursday, January 11, 2007

Flere oplevelser i SA

Så er vi tilbage i Gabs igen - tilbage i varmen, må man sige. I Sydafrika er der ikke meget over 20 grader de fleste dage! Til gengæld har de meget flot at kigge på! Vi tilbragte 3 nætter på en lodge lige ved foden af Drakensberg (betyder egentlig dragebjergene), som ligger lige på grænsen mellem Sydafrika og Lesotho. En fornemmelse får man vel her på billederne, ellers se mere på billedsiden. Skønt, skønt sted!

Og skønne mennesker. Vi rejste sammen med Susan og Glyn, Maeyken, Adrianna og Kira (canadierne) og Yvonne og Dan som kunne være vores forældre og er næsten lige så søde som vores egne.

Drakensberg er et udpræget hike-område, og vi forpassede ikke muligheden for at prøve. Hele flokken gik de første 3-4 km, og derefter drejede de mindste (og fruen) af og gik hjem. Kasper overraskede som den friske hiker og gik med på de ca. 10 km hike til det store vandfald. Alle sov godt den nat.

Hjemturen fra ferien var lang (12 ½ t), men god. Ikke mindst fordi vi havde fået en JIMBE ombord i bilen. Der er tale om et rytmeinstrument, som kan lyde rigtig højt, men også rigtig godt. Da vi kom ind i Botswana, sang vi som sædvanligt for fulde gardiner - men med ekstra afrorytme på - vores nationalsang: Fatsche leno la rona, ke mpho ya Modimo (landet som er vort, er en gave fra Gud) - og det er så sandt, som det er sunget!

- SFS

Labels:

Links

0 Comments:

Post a Comment

<< Home