Søvndal in Botswana

En side for familie, venner og bekendte - og bare interesserede - til familien Søvndal. For 2 år lærere og missionærer, bosiddende i Botswana. Familien består af Christina, Steen, Rebekka (11 år), Kasper (9 år), Annika (6 år) og Benjamin (4 år).

Sunday, December 17, 2006

Besøg næsten 10.000 km nordfra!

Så er det ganske vist. Mormor og morfar er nu set i Botswana og sidder i vores stue med hver sin Irish Coffee! Billedet her er fra velkomstkaffen på terrassen og fungerer som dokumentation for skeptiske hoveder + forhåbentlig som appetitvækker for andre til en Botswana-tur i den nærmeste fremtid. Jeg kan se på kommentarerne at nogle stykker gerne vil med - I er hermed inviteret!

Vi har nu lige været på en forrygende 5 dages tur i Sydafrika - til steder som kan spottes på hjemmesiden. Billederne ligger nu under datoer - en ny taktik, så I ikke behøver bladre alle albums igennem for at finde de sidste nye.

Og så går det mod jul, også her i Botswana - selv om de melder om temperaturer op mod de 40. Vi prøver at finde julestemningen frem - hvilket hjælper godt med noget dansk julemusik + julekort og julegaver hjemmefra. TAK, TAK for dem!

Én ting er godt at vide: Uanset geografi og klima samles vi om samme sag i julen: I dag er der født jer en frelser i Davids by; han er Kristus, Herren!

- SFS

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home