Søvndal in Botswana

En side for familie, venner og bekendte - og bare interesserede - til familien Søvndal. For 2 år lærere og missionærer, bosiddende i Botswana. Familien består af Christina, Steen, Rebekka (11 år), Kasper (9 år), Annika (6 år) og Benjamin (4 år).

Friday, November 17, 2006

Bugz på Westwood

For noget tid siden skrev jeg om Bed Bugs i vores soveværelse. Heldigvis er de udryddet nu ved Agnellas kyndige hånd.

Men i går kom de til Westwood. I form af en musical: Bugz, hvor Kasper havde en af rollerne som mean bug (arrigt / ondt insekt). Det var en forrygende oplevelse. Vi bringer et enkelt billede, så I kan se noget af al kreativiteten udfoldet - men der er flere og bedre på billedsiden (http://picasaweb.google.com/soevndal). I kan se Kasper sidde ved Christian på venstre side, også forklædt som mean bug. De skulle, ud over at synge, blæse sæbebobler ud når "Stink bug" (stinkende insekt) kom forbi og dele blomster ud til sidst.

Helt overdådig udsmykning vha. forældre, som træder velvilligt til i en grad, som jeg ikke tror kunne ske i DK. Christina sad ved klaveret og havde indstuderet al musikken og sangen. Også det gik rigtig godt.

I går fik Rebekka endelig overtalt Agnella til at prøve poolen. Det var så stort et historisk øjeblik, at vi bringer et billede af det!

- SFS

Labels:

1 Comments:

  • At 17 November, 2006 15:24, Anonymous Anonymous said…

    Hej venner! Hvor fedt at se billeder - og godt at I fik Agnella i poolen. Det tog også lidt tid på Woodpecker men hun blev vist helt glad for det...
    Og flot musical - mon det er den samme vores piger lavede på Thornhill for 2 år siden? Med sange om "caterpillar", "praying mantis" osv... Der var også et hav af flotte dragter og scene udsmykning.

    God weekend til jer alle 6 - glæder os til at læse mere. KNUS fra Heidi og co

     

Post a Comment

<< Home