Søvndal in Botswana

En side for familie, venner og bekendte - og bare interesserede - til familien Søvndal. For 2 år lærere og missionærer, bosiddende i Botswana. Familien består af Christina, Steen, Rebekka (11 år), Kasper (9 år), Annika (6 år) og Benjamin (4 år).

Monday, November 06, 2006

Bed Bugz

Vi har et problem: Christina klør. Hun har gennem de sidste mange uger været plaget af insektbid overalt. I går talte hun 13 stik på den ene lillefinger! Vi troede at det var myg, men i dag har Agnella sporet problemet: Bed Bugz (direkte oversat senge-insekter). De er overalt i vores soveværelse, og hun er gået til kamp mod dem med nogle temmeligt giftige kemikalier. Så i nat sover vi i Annika og Benjamins værelse. Dem har vi aldrig set i Danmark...

Ellers har vi haft en god weekend med en eksta fridag fredag. Både voksne og børn nød at være sammen med "gamle" venner (som vi har kendt igennem 2 måneder nu!), og vi besøgte også nogle nye venner ude i bushen - en amerikaner, gift med en Kenyaner, og deres tre børn. I søndags var vi for anden gang i den lutherske kirke, som ser ud til at være rigtig god. Ingen organist (!), men rigtig, rigtig god sang! Der var børnekirke med ca. 40 børn, og de er i gang med at øve til et julespil til en gudstjeneste.

Her et stemningsbillede fra putningen i fredags, hvor Rebekka læste Totte-bog for Annika og Benjamin

- SFS

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home