Søvndal in Botswana

En side for familie, venner og bekendte - og bare interesserede - til familien Søvndal. For 2 år lærere og missionærer, bosiddende i Botswana. Familien består af Christina, Steen, Rebekka (11 år), Kasper (9 år), Annika (6 år) og Benjamin (4 år).

Friday, October 26, 2007

Khutse, Kalahari og koncert


Ja, vi nyder jo stadig besøg af Bente og Jørgen, Camilla og Peder. Der er mange nye oplevelser hver dag.
Sidste weekend havde vi en god tur til Kutse med 2 lange game drives ind i Central Kalahari Dessert (ørkenen). Der var ikke så mange dyr - og vi så desværre ikke løver, men det blev alligevel til et par gode dage med sjove afrikanske oplevelser med natur, dyr og mennesker. Bla måtte vi vente 1½ time på at en bil fandt os i ørkenen efter vores egen game drive-bil var punkteret - og guiden havde ladet reservehjulet ligge hjemme på lodgen! Dagen efter huskede han reservehjulet, men havde ingen dunkraft... Heldigvis punkterede vi ikke igen!
Efter ørkenturen tog Bente og Jørgen et par dage på Gaborones lækre hotel "Grand Palm" - og vi nød alle at besøge dem og svømme i poolen.
Ellers har de igen været med i skole, været med til svømmestævne, vi har spist på Spur, Shoppet i Riverwalk og været til international day på Westwood, hvor alle vi danskere opførte et eventyr af H.C. Andersen ("Grantræet", som også fint beskriver en del af vores juletraditioner fra Danmark).
I dag har vi været til Halloween-fest hos nogle amerikanske venner. Det var et stort, festligt og meget gennemført arrangement.
Til sidst er vi nødt til at fortælle at Steen i aften har spillet for præsidenten af Botswana, som akkompagnør til Botswanas bedste kor, KTM-choir. Ja, og nogle var endda så heldige at trykke præsidenten i hånden. WAW...
I morgen venter igen spændende oplevelser med bla game drive.
-cfs

Labels:

1 Comments:

  • At 27 October, 2007 09:59, Anonymous Anonymous said…

    TAk for opdateringen på livet dernede. Det lyder til der sker ting og sager. Stort tillykke til Agnella og Shingi, og en varm hilsen til dem fra os - og til Jørgen og Bente. Skolegang er en god "investering" i mennesker!!!
    Fortsat god ferie,

    Jens og Heidi.

     

Post a Comment

<< Home