Søvndal in Botswana

En side for familie, venner og bekendte - og bare interesserede - til familien Søvndal. For 2 år lærere og missionærer, bosiddende i Botswana. Familien består af Christina, Steen, Rebekka (11 år), Kasper (9 år), Annika (6 år) og Benjamin (4 år).

Thursday, September 27, 2007

Annika 6 år

Fødselsdag igen. Annika fyldte 6 år i dag, og vi har fejret hende behørigt med morgensang kl. 5.45 og efter skole besøg af 25 børn (klassen og venner) i vores lille hus. Det styrtregnede i dag for første gang i min. 6 måneder, så vi holdt os inden døre. Det lykkedes at få et udsnit af gæsterne i forholdsvis ro, siddende på gulvet. Vi hyggede os rigtig godt med pizza og sang. Anderledes lydt var det, da kagemanden blev skåret for - se bare den fortvivlede mor i baggrunden, og Christian måtte holde sig for ørerne. Om aftenen havde vi 3 familier til aftensmad - pizza igen.
En masse gaver blev det til, som det kan ses på billedet her. Da Annika klagede over at hun ikke fik den Barbie dukke, hun havde ønsket sig, følte vi os næsten på niveau med familien Dursley fra Harry Potter! Men vi måtte bringe hende den tunge besked at man ikke kan få alt hvad man ønsker sig.

Alt i alt en skøn dag. Annika var superglad og stolt af at være 6 år - og det var vel det vigtigste.

- SFS

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home