Søvndal in Botswana

En side for familie, venner og bekendte - og bare interesserede - til familien Søvndal. For 2 år lærere og missionærer, bosiddende i Botswana. Familien består af Christina, Steen, Rebekka (11 år), Kasper (9 år), Annika (6 år) og Benjamin (4 år).

Thursday, September 20, 2007

Simba - en trist start på et nyt term

Vi har tidligere her på bloggen skrevet om vores elskede hundehvalp, Simba. Her er det sidste billede af ham, allerede syg af virussen Parvo, som han pådrog sig i sidste uge. Han spiste ikke i 2 dage, hvorefter han opholdt sig 2 dage hos dyrlægen, som så ringede han og sagde at Simba desværre var død. En hård nød at sluge for os alle - især for Kasper som har tilbragt utallige timer i leg med Simba. Han mente, det var bedre om en af dyrlægerne var død i stedet for. Foreslog også at Simba måske bare sov - men efter at have indset realiteterne, trøstede han sig med at Simba venter på os når vi skal stå op på den nye jord. Desuden har vi heldigvis stadig Picathu, som her får et bad i vores nye pool. Måske vil man også bemærke min nye hårstil, som passer godt til varmen.

Ellers gik det nye term i gang for fuld kraft i tirsdags. Vi skal vænne os til at komme op 5.30 igen, heldigvis til dejlig varme nu! På Kgolagano har jeg allerede haft travlt med at rette eksaminer og vejlede studenter. På Westwood går svømmesæsonen i gang nu, og derudover skal der vælges andre aktiviteter. Jeg er kommet med på listen over aktiviteter, da jeg skal have spejder på Westwood. Christina skal lave musical igen med Kaspers årgang.

Lidt korte nyheder herfra. Nu efter et år her kan vi sige: Vi plejer...

- SFS

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home