Søvndal in Botswana

En side for familie, venner og bekendte - og bare interesserede - til familien Søvndal. For 2 år lærere og missionærer, bosiddende i Botswana. Familien består af Christina, Steen, Rebekka (11 år), Kasper (9 år), Annika (6 år) og Benjamin (4 år).

Monday, June 25, 2007

Ordination i den lutherske kirke

Live-beretning fra Ramotswa, hvor der i går blev afholdt ordination af præster og diakoner til den lutherske kirke rundt om i hele Botswana. En højtidelig gudstjeneste med SKØØØN sang og god prædiken, der fokuserede på det at have en tjeneste i Guds rige. Som sædvanlig havde de god tid. Gudstjenesten tog god og vel 4 timer!

Holdet på billedet har i 3 år modtaget undervisning på præsteseminariet Woodpecker, som ligger ca. 20 kilometer uden for Gaborone. Lærerne tæller prominente folk som Heidi og Jens Lomborg, tidligere missionærer for Dansk Ethioper Mission (DEM). En af gutterne skal gøre tjeneste her i Gaborone, så ham kommer vi helt sikkert til at have mere med at gøre. Det er William, som er let at kende som den eneste hvide i flokken. Han er dog kun hvid, fordi han er albino - han har pære-afrikansk blod i årene!

Her er de fotograferet sammen med hele præstefølget i Guds frie natur efter gudstjenesten. En stor dag for alle fremmødte, men særligt for de ordinerede og deres familier!

- SFS

Labels: , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home