Søvndal in Botswana

En side for familie, venner og bekendte - og bare interesserede - til familien Søvndal. For 2 år lærere og missionærer, bosiddende i Botswana. Familien består af Christina, Steen, Rebekka (11 år), Kasper (9 år), Annika (6 år) og Benjamin (4 år).

Thursday, December 06, 2007

Kirstine Langagergaard in town!




God nyhed fra Botswana: Faster Dine rullede i eftermiddags i god behold ind i Gaborone airport med Dash 8-flyet fra Johannesburg. Vi har pakket den store gave-kuffert ud og haft en hyggelig middag med afrikansk Agnella-mad og vores gode venner Dorthe og Poul. I morgen skal vi besøge Westwood og på sightseeing, inden vi lørdag triller afsted på 2000 km safari og Cape Town-tur.

I morgen er der afslutning på skolen (og det er jo årsafslutning her), og så har vi 5 ugers sommerferie! Derfor vil vi tegne (med billeder) og fortælle lidt sidste nyt fra Westwood. Annika, Kasper og Rebekka har været til Recognition Ceremony, hvor de giver børnene en anerkendelse for noget positivt der har kendetegnet dem i årets løb. De kommer op på scenen og modtager diplomet, hvilket er en god oplevelse i sig selv, og så giver det en rigtig positiv stemning at hver eneste elev får anerkendelse.

Kasper har desuden opført en Peter Pan musical, hvor han spillede indianer. Stort opsat som altid med flotte kostumer, imponerende kulisser, god musik og sang (som Christina stod for) og højt humør.

Labels: ,

1 Comments:

  • At 12 December, 2007 00:36, Blogger Unknown said…

    Hallo gode nyheder igen. Men skriv om din fødselsdag. Vi vil høre om du fik en elefant eller en ny jeep - fortæl hvad du fik på din fødselsdag den 11. dec. Er det ikke rigtig nok eller var det kun sidste år du havde fødselsdag og ikke i år???

    Tillykke fra Nordjylland, Thomas Uth

     

Post a Comment

<< Home