Søvndal in Botswana

En side for familie, venner og bekendte - og bare interesserede - til familien Søvndal. For 2 år lærere og missionærer, bosiddende i Botswana. Familien består af Christina, Steen, Rebekka (11 år), Kasper (9 år), Annika (6 år) og Benjamin (4 år).

Saturday, November 10, 2007

10. november

Vi ønsker alle vores læsere en glædelig Mortens aften! Det er i dag 524 år siden, Martin Luther blev født - en minderig dag, fordi han senere blev redskab til at bringe mange evangeliet i den klare form, som vi lever af i dag.

Desuden var det ifølge Henry Stanleys dagbog fra 1871 denne dag (den allerede syge Livingstone havde noteret en anden dag i sin dagbog), han han fik sit historiske møde med David Livingstone ved Lake Tanganyika efter ca. 1 års søgen. Han hilste ham med de kendte ord: David Livingstone, I presume ("David Livingstone, formoder jeg").

Og i 2007 var 10/11 dagen, hvor vi begyndte på endnu en 25 kg's sæk med rugmel. Det er historisk fordi vi dermed har bagt Jonas' rugbrød af præcist 100 kg mel. Tankerne går dermed også på denne dag til ham.

Og ellers er det højsommer i Botswana, og vi nyder vores weekend. Lige et enkelt billede fra en hinduisternes Diwali-fest fredag, som vi var inviteret med til.

- SFS

Labels: ,

3 Comments:

  • At 14 November, 2007 01:01, Anonymous Anonymous said…

    Tak for den historiske opsumering.

    Og tillykke med Villys valg!

    Guds velsignelse over jeres laden og gøren.

    Kh

    -MM

     
  • At 14 November, 2007 11:19, Blogger Unknown said…

    Tak for den, Muff. Vi må jo nok sige at de tre historiske datoer kommer i prioriteret rækkefølge... - selvom mit rugbrød er meget populært hernede, både hos danskere, tyskere, nordmænd og selv amerikanere og australiere!

    Mange hilsner fra os alle

    - SFS

     
  • At 14 November, 2007 11:22, Blogger Søvndal on parole said…

    Nå, der står hushjælp Agnella på som forfatter - det var en fejl...

     

Post a Comment

<< Home