Søvndal in Botswana

En side for familie, venner og bekendte - og bare interesserede - til familien Søvndal. For 2 år lærere og missionærer, bosiddende i Botswana. Familien består af Christina, Steen, Rebekka (11 år), Kasper (9 år), Annika (6 år) og Benjamin (4 år).

Wednesday, January 17, 2007

Første skoledag!

Så er det alvor igen. Rebekka og Kasper vender tilbage til pinebænken, nu i year 5 og 2 - og så slår Annika følge i børneklassen, som hernede hedder Reception ("modtagelsen" - ligesom på sygehuset). Utroligt, at hun er kommet så vidt. Hun er jo ikke meget større end de bolde i baggrunden!

Pinebænken er nu ret beset et helt forkert ord at bruge om skolen. Mange omtaler Westwood som "verdens bedste skole" - en betegnelse som måske er lidt overdrevet, men der er tale om et fantastisk sted med skønne mennesker og et internationalt undervisningsprogram, der får det bedste frem i studenterne. Annika har til gengæld så måske fået verdens bedste lærer - Mrs. Turnbull, principal's kone. Annika og hun er allerede blevet rigtig gode venner.

På det andet billede har vi linet hele dansker-holdet op - vores tre og Frederikke og Christian + Maeyken fra Canada, som fra i år skal gå på Westwoods Internationale linie.

Og jeg er også godt i gang på Kgolagano. I nat kl. 3.30 satte jeg det sidste punktum for karaktergivningen i Gammel Testamente. 55 opgaver på gennemsnitligt ca. 8 sider var en ordentlig mundfuld, og da jeg som den stolte far måtte op kl. 6 for at tage billeder til webloggen (jo, jo - hvad gør vi ikke for vores kunder...), så går jeg vist tidligt i seng i aften!

- SFS

Labels: ,

Links

0 Comments:

Post a Comment

<< Home