Søvndal in Botswana

En side for familie, venner og bekendte - og bare interesserede - til familien Søvndal. For 2 år lærere og missionærer, bosiddende i Botswana. Familien består af Christina, Steen, Rebekka (11 år), Kasper (9 år), Annika (6 år) og Benjamin (4 år).

Tuesday, January 01, 2008

Glædelig jul og godt nytår!



På trapperne til vores 5-dages tur til Sydafrika bringer vi en jule- og nytårshilsen fra Botswana. Tak til alle jer, der har læst med i 2007 - det har været meget givende for os at skrive - og dernæst at se jeres kommentarer på bloggen og på mail.

Vi har fejret juledagene i Gaborone sammen med Pernille og Jonas, og juleaften var Dorthe og Poul her også, så vi var mange danskere samlet.

Ellers har dagene budt på 20 km cykeltur ud til julemiddag hos Lene (dansker) og Jodey (amerikaner), frokost ved Gaborone Dam, rundtur til Livingstone's hus og kirke, Thamaga, Gabane og Manyana (hvor Pernille lader som om hun kokkererer ved ildstedet).

Nytårsaften blev en skøn, skøn aften hos norske Kari og Ketil - billedet er fra kl. 24 hvor vi hopper i poolen i 2007 for kun at dukke op af vandet igen i 2008. Fantastisk, hvad man kan i vore dage!

Med ønsket om et af Gud velsignet 2008!

- SFS

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home