Søvndal in Botswana

En side for familie, venner og bekendte - og bare interesserede - til familien Søvndal. For 2 år lærere og missionærer, bosiddende i Botswana. Familien består af Christina, Steen, Rebekka (11 år), Kasper (9 år), Annika (6 år) og Benjamin (4 år).

Saturday, February 09, 2008

Advarsel - vi kommer snart hjem!


Med denne hilsen vil vi fortælle, at vi nu har bestilt billetterne til vores hjemtur, hvor vi rejser fra Johannesborg d. 18. april over Amsterdam til Billund og lander lørdag d. 19. april kl. 16.50. Vi føler nu at vi står med et ben i hver lejr, og er splittet mellem at glæde os til at skulle hjem og alligevel være vedmodige ved at skulle forlade Botswana.

Botswana - vi vil savne din blå himmel, dine dejlige mennesker og din fantastiske natur.
Vi har gennem lang tid været velsignet med et hav af besøg. Vi har faktisk haft besøg uafbrudt fra d. 6. december til d. 28. januar. Det har været så hyggeligt og skønt. Tak til alle jer der var her! Efter alle vores besøg er vi nu godt i gang med en hverdag igen. Alle børn har startet et nyt skoleår med nye gode lærere, så det ser ud til at alle får en god afslutning med spændende projekter i skolen, og med svømning (alle), skak(Kasper), drama(Rebekka) og gymnastik(Benjamin). Benjamin og Steen var med i skole en dag, så vi bringer lige et billede med alle fire i skoletøj. Vi har vores sidste skoledag d. 11. april, så der er kun 9 uger tilbage. Tiden flyver afsted, så vi prøver nu at samle os om det sted, vi er - og nyde hver dag!

Hilsen fra Steen: En hage ved det hele er at min diskusprolaps efter alt at dømme er vendt tilbage og har kastet mig på langs min. 23 timer i døgnet. En bøn eller to for ryggen er velkommen!

- CFS

1 Comments:

  • At 16 February, 2008 10:26, Anonymous Anonymous said…

    Venner! Vi har ryddet kalendern den 19. april og er klar med åbne arme. Indtil da håber vi at I vil nyde alle indtryk og oplevelser og være 100% i Botswana... Guds fred. Jens og Heidi + pigerne

     

Post a Comment

<< Home