Søvndal in Botswana

En side for familie, venner og bekendte - og bare interesserede - til familien Søvndal. For 2 år lærere og missionærer, bosiddende i Botswana. Familien består af Christina, Steen, Rebekka (11 år), Kasper (9 år), Annika (6 år) og Benjamin (4 år).

Wednesday, January 16, 2008

Besøg, fødselsdag m.m. - med billeder...

Hermed en kort hilsen langt om længe. Vi har været nede med virus på computeren og i vores kroppe. Computeren er i orden, så vi prøver på at blive friske også.

Pernille og Jonas er stadig i byen, og vi oplever rigtig meget spændende. Fredag og mandag-tirsdag skal vi på ture ud at se noget af Botswana.

Det bliver i øvrigt sammen med to nytilkomne, Elisabeth og Camilla, som er i praktik på Princess Marina Hospital. Elisabeth er en kending, da hun er en af de legendariske LTC-ere fra Ødsted-tiden. Det er bare så hyggeligt.

Ellers er det Benjamins fødselsdag i dag. Han er meget stolt over at vise fire fingre frem nu, når han siger hvor gammel han er! Han medbringer kage til børnehaven i morgen.

Nu er teknikken så langt, at vi viser billeder. Først er det Elisabeth og Camilla som poserer foran søen og flodhestene i Mokolodi - og derefter Benjamin fra børnehaven klar til at puste lysene ud.

- SFS

Labels: , ,

1 Comments:

  • At 25 January, 2008 14:07, Anonymous Anonymous said…

    Tillykke med fødselselsdag til Benjamin!
    Hvor var det hyggeligt - og overaskende - at se Elisabeth på det billede! Er hun stadig hos jer, så giv hende en skyhøj hilsen fra mig.

    Kh Nicolaj

     

Post a Comment

<< Home