Søvndal in Botswana

En side for familie, venner og bekendte - og bare interesserede - til familien Søvndal. For 2 år lærere og missionærer, bosiddende i Botswana. Familien består af Christina, Steen, Rebekka (11 år), Kasper (9 år), Annika (6 år) og Benjamin (4 år).

Wednesday, March 12, 2008

Korsang og sidste besøg



Breaking news: På utallig opfordring (tak, Heidi) sender vi fra soevndal.blogspot.com nu DIREKTE (næsten)... LANDSDÆKKENDE... (nogle få kan vel stadig huske CWC) korsang fra den nye lutherske katedral i søndags, hvor der var festgudstjeneste med flere kor til stede og min. 1 times sang. Der er tale om swingende afrikansk sang, forhåbentlig i en tilfredsstillende kvalitet for det krævende, danske publikum. Stemningen var god (se især det andet klip), men kunne være vildere, da det er lidt afpudset korsang. Men hvis I ikke får fornemmelsen af at det var ultrafedt at være der, så bare drop det, for så fanger man det ikke på videoen.

Det er lægestuderende og danske Anne, som betjener kameraet i fin stil.

Breaking news er også at danske René Støvring minsandten har meldt sin ankomst i Gaborone på mandag. I øjeblikket sidder han i London og triller tommelfingre, fordi han missede sit fly til Joburg i går aftes. Vi glæder os meget til dette sidste besøg, inden vi selv flyver den anden vej.

- SFS

Labels: ,

2 Comments:

  • At 13 March, 2008 21:35, Anonymous Anonymous said…

    Total fedt at høre sang igen!!! Tak fordi du lytter til "seerne" - det er jo næsten som et ønske program med Jørn Hjorting.... Det var ikke svært at fange stemingen. Halleluja.

    KNUS fra Heidi

     
  • At 15 March, 2008 23:00, Anonymous Anonymous said…

    Hej Steen og Christina.

    Dejligt at se billeder og at høre korsang. Vi glæder os til at I kommer hjem igen.

    Mange hilsener
    Linda og Eigil.
    Vi er i Højgaard.

     

Post a Comment

<< Home