Søvndal in Botswana

En side for familie, venner og bekendte - og bare interesserede - til familien Søvndal. For 2 år lærere og missionærer, bosiddende i Botswana. Familien består af Christina, Steen, Rebekka (11 år), Kasper (9 år), Annika (6 år) og Benjamin (4 år).

Sunday, April 13, 2008

Kunsten at sige farvel...

...får vi vist ikke lært her i Botswana! Det er så umådelig svært at finde de rigtige ord og grimasser. Og der bliver SÅ mange savn herfra - først og fremmest af de mange skønne mennesker, vi har mødt igennem tiden. Mange af dem vil vi først se igen på den nye jord. Desuden vil vi savne landet, safarierne, afslappetheden, for slet ikke at tale om vejret (vi arbejder stadig på at komme under 30 grader om dagen). Batswana'erne forstår slet ikke at vi allerede skal hjem efter kun 2 år! Vi siger at vores forældre tænker anderledes om det, men det trænger ikke rigtig igennem. "Så kom snart tilbage", siger de. Det må vi så overveje, men det bliver ikke med det første...

Nu lyder det måske som om vi har heltestatus her. Det er ikke tilfældet, men folk er bare generelt så varme og venlige, så de i hvert fald får os til at føle os savnede.

Vi har selv holdt 3 "tsamaya sentle" (farvel) fester - en for børnene, en for vores voksenvennekreds og en for kirke-, kor- og Kgolagano-venner (se de 3 billeder). Desuden er vi hver aften ude at spise hos forskellige venner, så det er bare farvel hele tiden.

Anderledes bliver det at byde alle jer vikinger goddag tilbage i Danmark! Det vil uden tvivl også kalde på mange følelser, men dog af en helt anden slags...

- SFS

Labels:

1 Comments:

  • At 13 April, 2008 21:46, Anonymous Anonymous said…

    Kære venner

    Rigtig god sidste uge i Botswana
    - vi glæder os til at ser jer her i det kolde nord.

    De bedste hilsner

    Fam. Mathiesen

     

Post a Comment

<< Home