Søvndal in Botswana

En side for familie, venner og bekendte - og bare interesserede - til familien Søvndal. For 2 år lærere og missionærer, bosiddende i Botswana. Familien består af Christina, Steen, Rebekka (11 år), Kasper (9 år), Annika (6 år) og Benjamin (4 år).

Saturday, March 22, 2008

LEOPARDER i Madikwe og PÅSKE i Botswana

Oplevelserne hober sig op for tiden. Som tidligere nævnt har vi besøg af Rene Støvring, og Kasper, Rebekka og jeg drog med ham til endnu en (nu måske sidste???) safari i Madikwe i Sydafrika. Denne gang så vi igen mange dyr og boede igen flot - og det bedste var, at vi denne gang så: LEOPARDERNE. Der var nemlig to, som parrede sig - hehe. Godt nok var det mørkt og vi så dem kun for et kort øjeblik, så vi kunne ikke tage billeder. Men hele familien var glade - på nær Christina, som ikke var med og som stiller spørgsmålstegn ved om vi overhovedet så den. Men deres smidige bevægelser sidder mejslet i vores sind, så kom ikke her. I stedet for leoparderne bringer vi et billede af en brun hyæne, som kom vandrende ud foran vores game drive bil.

Rene er her ikke hen over påske, for han stak af med vores to skønne, danske piger til Victoria Falls i torsdags. Derfor måtte jeg selv afsted til påskegudstjeneste i "African Holy Apostolic Church in Zion" - samme sted som sidste år. Vi kom kl. 9 om aftenen og var med til lange prædikener (ca. kl. 10-1.30), fodvaskning og nadver (1.30-3.00), flere lange prædikener (herunder min egen, 3.00-4.00) og så DANS og SANG (4.00-5.00). En uforglemmelig oplevelse! De fester videre hele lørdag og det meste af søndag, men det bliver så uden mig.

Vi holder i stedet for lav profil i dag og tager søndagsgudstjenesten i morgen i en lidt mere "almindelig" kirke.

Glædelig påske. Kristus er opstået!

- SFS

Labels: , ,

1 Comments:

  • At 23 March, 2008 23:31, Anonymous Anonymous said…

    Glædelig påske fra Skjern også! Og tak for skønne billeder og rejsebeskrivelser.... Glæder os til se JER snart.

    KNUS fra familien Lomborg

     

Post a Comment

<< Home