Søvndal in Botswana

En side for familie, venner og bekendte - og bare interesserede - til familien Søvndal. For 2 år lærere og missionærer, bosiddende i Botswana. Familien består af Christina, Steen, Rebekka (11 år), Kasper (9 år), Annika (6 år) og Benjamin (4 år).

Saturday, March 15, 2008

Fødselsdag, svømning m.m.

Vi er normalt gode til at komme hurtigt ud med billeder af fødselsdage, men denne gang er vi 2 dage forsinkede, da vi lige skulle have overstået noget svømning først.

Men Kasper havde altså sin 9-års fødselsdag d. 13/3, og vi festede både morgen med sang, efter skole med kagemand og om aftenen med gode venner på Spur.

Samme dag var der på Westwood Book Day (bogdag), så man kunne klæde sig ud som en person fra en bog. Annika var prinsesse (som de fleste andre fra hendes klasse), Benjamin prins. Rebekka var spejlet fra snehvide, og Kasper var detektiv fra Mr. Majeika.

Og så svømning: I går og i dag var der Botswanas skole- mesterskaber - et meget festligt arrangement med helt fyldte tilskuerpladser på Thornhill. Nord er i orange, mens syd er i blåt. Kasper var udtaget i to discipliner: I brystsvømning kom han på en fjerdeplads og undgik dermed lige at få en medalje, mens han i butterfly kom på en flot, flot andenplads. På et af billederne får han sin medalje. Vennen Christian svømmede en flot freestyle, så vi danskere var godt repræsenterede!

- SFS

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home