Søvndal in Botswana

En side for familie, venner og bekendte - og bare interesserede - til familien Søvndal. For 2 år lærere og missionærer, bosiddende i Botswana. Familien består af Christina, Steen, Rebekka (11 år), Kasper (9 år), Annika (6 år) og Benjamin (4 år).

Tuesday, March 13, 2007

Faengsel og FOEDSELSDAG

Efter lang tids pause paa bloggen er vi tilbage. Ventetiden skyldes primaert det hakkebraedt af en computer som erstatter vores egen lynhurtige maskine (derfor maa I ogsaa se laenge efter billeder - men tjek dog billedsiden), men ogsaa at tilvaerelsen har vaeret ganske rolig og afslappet siden det smertefulde farvel til vores danske venner.

Lidt er der dog sket, og nu rykker det igen!

I sidste uge var jeg i faengsel (ligesom Paulus, 2 Korintherbrev kap. 11,23) - endda tre forskellige, uden at de kunne holde paa mig. OK, situationen var den at vi paa Kgolagano har studenter fra faengsler rundt i landet, og vi tog paa turne for at besoege dem og stoette dem lidt. Utrolig spaendende, men ogsaa ret skraemmende. Alt hvad de har, er deres barakker - og saa en masse sand! Ingen ting at tage sig til eller gaa op i. De sad bare og kiggede ud i luften i deres orange fangedragter - hvis de ikke arbejdede. Men man kan saa altsaa studere, og baade laerere og praester har adgang til faengslerne. Nogle af studenterne sagde faktisk at de kunne identificere sig meget med Paulus og isaer de breve som er skrevet i fangenskab. Vi andre mindedes ordene fra Hebraeerbrevet: Husk på dem, der er i fangenskab, som om I var deres medfanger, og på dem, der mishandles, så sandt som I også selv har en krop. Et stort indtryk!

I dag fejrer vi Kaspers 8 aars foedselsdag! Morgensang, flag, kage, risengroed og gaver var med til at goere dagen til en god oplevelse for soennike og os andre. Saadanne maerkedage bliver vigtigere naar man befinder sig saa langt hjemmefra. I soendags havde vi besoeg af gode venner, og paa fredag kommer aargangens drenge til SAFARI BIRTHDAY!

- SFS

Labels:

2 Comments:

  • At 13 March, 2007 22:48, Anonymous Anonymous said…

    Tillykke til Kasper med fødselsdagen. Godt at høre, at I fortsat har det godt!

    Mange hilsner fra hele familien Mathiesen

     
  • At 15 March, 2007 10:21, Blogger Søvndal on parole said…

    Hej venner, tak for hilsnen.

    En passende foedselsgave fra Joachim (+ jer andre) ville vaere et besoeg i Botswana snarligt!

    - SFS

     

Post a Comment

<< Home