Søvndal in Botswana

En side for familie, venner og bekendte - og bare interesserede - til familien Søvndal. For 2 år lærere og missionærer, bosiddende i Botswana. Familien består af Christina, Steen, Rebekka (11 år), Kasper (9 år), Annika (6 år) og Benjamin (4 år).

Thursday, March 01, 2007

Så slap vi af med dem!

Inspireret af Linda (Sonja og Børges smukke datter, red.) ...s kommentar til sidste weblog, skriver jeg fluks en multikort hilsen. Det er sandt Linda, Sonja og Børge vandrer rundt med bushmændene i Gantzi, måske kun iført et okseskørt og krigsmaling, hvem ved. De forlod os tirsdag morgen kl. 6.00, og enhver som kender Sonjas rod, ved at vi har brugt det meste af tiden siden da til at rydde op og gøre rent.

De samme mennesker vil også vide, at den sidste sætning (og overskriften) var ironisk! I morgen kommer de tilbage igen - kun for én dag (bliver herefter kaldt "kortfredag"), og så må vi desværre, desværre, desværre sige farvel igen lørdag. Det bliver vemodigt, da vi har haft en skøn, skøn tid sammen.

I mellemtiden har jeg været til forelæsninger på University of Botswana og vi har på College haft besøg af nordmænd fra "Diakonhjemmet", og jeg har desuden rettet eksamensopgaver igen. Christina har også dampet derudaf på Westwood - så der har været nok at se til!

Og her lige et billede af Rebekka / Kasper og hans dyr på døren - han er stadig i Tuli Block!

- SFS

Labels:

2 Comments:

  • At 02 March, 2007 14:03, Anonymous Anonymous said…

    Hej Søvndals og Børge og Sonja, det ser for fedt ud alt det i har oplevet dernede. Jeg bliver jo draget tilbage til min pure ungdom. Vi glæder os til at høre meget mere når i kommer hjem. LTC ligner på ingen måde sig selv - tingene forfalder når ikke Mor-Sonja er her til at holde skik på det hele. Jeg skulle hilse fra Frank og ønske god tur hjemad og tag lige en 10-15 graders varme med. Vi gidder ikke mere frost og sne.
    Kh Nic

     
  • At 02 March, 2007 23:54, Blogger Søvndal on parole said…

    Hej Nic og Frank

    Tak for hilsen. Jo, en af vores store bekymringer ved at få dem herned var også: Hvordan skulle det dog gå på LTC? Og selvfølgelig skulle det gå galt - det ligner sikkert en svinesti på gangene, og I har ikke fået en regulær kop kaffe i snart to uger osv.

    Men fat mod: Mor-Sonja er på vej - to dage, så er hun klar.

    Men varmen beholder vi hernede...

    - SFS

     

Post a Comment

<< Home