Søvndal in Botswana

En side for familie, venner og bekendte - og bare interesserede - til familien Søvndal. For 2 år lærere og missionærer, bosiddende i Botswana. Familien består af Christina, Steen, Rebekka (11 år), Kasper (9 år), Annika (6 år) og Benjamin (4 år).

Tuesday, February 13, 2007

Nu vi taler om dårlig samvittighed...

...så er der faktisk noget at gøre ved det. Vi prøver som sagt at samle ind til Håbets hus i Palapye - og jeg får den ide at hvis nogle af vores kære danske landsmænd gerne vil give en gave, så vil jeg personligt bringe den videre, når vi om knapt to uger kører nordpå igen. Bare lidt gør meget. En tyver er nok til en pose mel og sukker - som vi gav familien på billedet nedenunder. Så kan du undvære lidt, så bliver mange glade. Større beløb er selvfølgelig også velkomne.

Man kan indbetale penge på regnr. 5977, konto 8500609. Skriv Håbets hus eller House of Hope på indbetalingen, så går de videre.

Og så lige: Giv ikke ud af dårlig samvittighed, men fordi du gerne vil hjælpe mennesker i nød! Og hvis du synes det er en dum ide på sådan en weblog, så lad bare være med at give, ikk!

- SFS

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home