Søvndal in Botswana

En side for familie, venner og bekendte - og bare interesserede - til familien Søvndal. For 2 år lærere og missionærer, bosiddende i Botswana. Familien består af Christina, Steen, Rebekka (11 år), Kasper (9 år), Annika (6 år) og Benjamin (4 år).

Thursday, February 22, 2007

Afgang!

Lige en hilsen her midt i besøg og masser af oplevelser med Sonja og Børge (se billeder på hjemmesiden). Vi nævner i flæng:

- besøg på væveri, strøgtur på Main Mall (Børge har fået nye skjorter, Sonja ny nederdel), på museum om Botswanas historie og særpræg, besøg på Kgolagano, besøg på Woodpecker, game drive i Mokolodi, afskedsfest for canadiske Kira, indkøb, reparationer, rundvisning i Old Naledi, svømning på Westwood (jo, jo - Sonja og Børge var begge i)

Det er stadig meget varmt for nytilkommen hvid hud. Børge sidder helt stille her på terrassen for ikke at komme til at haglsvede. Heldigvis er poolvandet altid koldere end luften, så den bliver brugt!

Og så i dag skal vi afsted til Tuli Block. Vi sover i Palapye og kører på præstebesøg i Lerala, inden vi kommer til skønne Nokalodi (samme sted som Glyn og jeg var i oktober), hvor vi skal sove i telte ligesom Abraham i sin tid. Der er game drive på programmet - sidste gang så vi løver og hyæne, så det håber vi på at gentage!

Så mandag vender vi tilbage med dugfrisk reportage.

- SFS

Labels: ,

3 Comments:

  • At 23 February, 2007 09:29, Anonymous Anonymous said…

    Fine billeder og god reportage. Især billederne fra WooodPecker bringer minder frem - både gode og mindre..... Sørgeligt at en kirke tror den skal lave landbrug. Det duer ikke. Jeg giver det nul chancer.

     
  • At 23 February, 2007 09:31, Anonymous Anonymous said…

    og en varm hilsen til jer alle. Håber B og S overlever varmen, og husker at hilse birthe i Ghanzi

     
  • At 26 February, 2007 20:28, Blogger Søvndal on parole said…

    Hej Jens. Tak for hilsnen. Ja, det er vemodigt at se fordums storhed blive udvandet til ingenting. Vi følger situationen tæt i fremtiden, også.

    Mange hilsner tilbage!

     

Post a Comment

<< Home