Søvndal in Botswana

En side for familie, venner og bekendte - og bare interesserede - til familien Søvndal. For 2 år lærere og missionærer, bosiddende i Botswana. Familien består af Christina, Steen, Rebekka (11 år), Kasper (9 år), Annika (6 år) og Benjamin (4 år).

Tuesday, April 29, 2008

VI ER HJEMME!!!

Kære læsere


Så er vi landet, så godt og vel, fysisk set allerede d. 19. april. Mentalt set tager det lidt længere tid, men overordnet set er det rigtig, rigtig godt at være hjemme. Vi vil gerne sige en stor tak til alle, der mødte op i lufthavnen (og også dem, der overvejede at komme - og dem, der gerne ville, men ikke kunne - og også lidt dem, der ikke gad - hvis der var nogen af dem).

De første tre uger går med at køre rundt og blære os i autocamperen blandt familie og venner. Det er rigtig hyggeligt. Bl.a. har vi i sidste uge og weekenden været til (sviger)far Pouls 60 års fødselsdag og kusine Camillas konfirmation. Der er så mange, vi gerne vil se, og vi når slet ikke så langt som vi gerne ville. Men måske dukker vi pludselig op på din adresse...!

Desuden har vi meldt os ind i fædrelandet igen hos Folkeregisteret og Skat osv. Det tager lidt tid at få ordnet alle disse formaliteter.


- SFS

Labels: ,

2 Comments:

  • At 21 May, 2008 07:35, Blogger Thomas F. Søvndal said…

    Det var rigtig godt at se jer ved fætterens konfirmation! Håber, I falder godt til og finder jeres plads i DK. I skal være meget velkomne her i Kbh., men det kan måske blive et problem at finde en plads til autocamperen - desuden har jeg set den, så der er ikke mere at blære sig med ;o)

     
  • At 22 May, 2008 22:47, Blogger Søvndal on parole said…

    hehe, tak for den, Thomas. Vi har ellers lige fået nye vinduesviskere på, som du ikke har set. Og du har ret, København er alt for lille til sådan en stor autocamper...

    Det var også hyggeligt for os at se dig - og resten af familien - i Kolding.

    - SFS

     

Post a Comment

<< Home