Søvndal in Botswana

En side for familie, venner og bekendte - og bare interesserede - til familien Søvndal. For 2 år lærere og missionærer, bosiddende i Botswana. Familien består af Christina, Steen, Rebekka (11 år), Kasper (9 år), Annika (6 år) og Benjamin (4 år).

Monday, April 30, 2007

Botswana rundt

Så er bilerne pakket og vi (dvs. fam. Søvndal og fam. Langagergaard) tager en gang havregryn, inden vi kører af sted på eventyr rundt i store dele af Botswana. Vi vil være væk i 14 dage, sikkert uden mulighed for Internet på vejen - men så kommer der også helt, helt sikkert en rejseberetning af de helt store bagefter.

Vi er hjemme 15. maj!

Guds fred til jer alle


Steen

Labels: ,

2 Comments:

  • At 04 May, 2007 11:48, Blogger Signe said…

    Hey Steen, jeg tog din opfordring bogstaveligt og smuttede en tur forbi hos dine forældre, da jeg var i Holstebro den anden dag. Det var super hyggeligt! Jeg fik både frokost og så en masse billeder fra deres besøg hos jer og video og alting - mega fedt! Du skulle have set din mor danse rundt på gårdspladsen for at beskrive, hvordan den afrikanske gudstjeneste var foregået, det var et syn værd:-) Dejlige forældre du har dig!

     
  • At 14 May, 2007 20:57, Blogger Søvndal on parole said…

    Kanon, Signe. Hjemkommet fra tur ser vi din kommentar - og kan levende forestille os scenariet ude i Linde den eftermiddag.

    - SFS

     

Post a Comment

<< Home