Søvndal in Botswana

En side for familie, venner og bekendte - og bare interesserede - til familien Søvndal. For 2 år lærere og missionærer, bosiddende i Botswana. Familien består af Christina, Steen, Rebekka (11 år), Kasper (9 år), Annika (6 år) og Benjamin (4 år).

Friday, April 06, 2007

Skøn familieuge i Gaborone og omegn

Så er der snart gået en forrygende uge her i Gaborone med huset fuld af gæster. Det har været en sand kavalkade af gode oplevelser! Først og fremmest har vi fulgt vores hverdag med skole og Kgolagano. Desuden har vi turneret rundt til museer, Woodpecker, Gaborone Dam, Sanitas Tea garden, Main Mall, Mokolodi Game Reserve osv. osv. Mest af tiden er gået i Gaborone, men onsdag var vi i Matsieng for første gang, og det tåler vist en kommentar og et billede.

Her i Matsieng findes oprindelsen til Botswanas befolkning, idet en kæmpe sammen med diverse dyr i tidernes morgen steg op fra netop dette 3 meter dybe hul i klippen. På det tidspunkt var klipperne bløde, så fodsporene fra denne begivenhed kan ses den dag i dag. Mange batswana-folk tager hertil for at få lidt helligt vand med fra stedet og dermed få et løft i tilværelsen.

I aften skal vi ud og fejre påske. De afrikanske kirker samles i påsken og holder gudstjeneste hele natten igennem, både fredag og lørdag nat. Vi skal blot deltage nogle få timer, for vi skal afsted til Sydafrika i morgen formiddag.

Men nu kan billedet fra Matsieng også minde os om det fantastiske, at Kristus forlod sin grav i klippen og brød dødens magt. Glædelig påske til alle. Kristus er opstået!

- SFS

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home