Søvndal in Botswana

En side for familie, venner og bekendte - og bare interesserede - til familien Søvndal. For 2 år lærere og missionærer, bosiddende i Botswana. Familien består af Christina, Steen, Rebekka (11 år), Kasper (9 år), Annika (6 år) og Benjamin (4 år).

Tuesday, April 24, 2007

VELKOMMEN, VENNER!

...så sidder vi hjemme i stuen og slapper af efter endnu en lang og god dag i selskab med Nadia og Joachim (Christinas bror), Marcus, Isabel og Victoria. Familien er på besøg i fire uger, og vi har nu rundet femtedagen. Stadig er der mange dage at tage af, men vi ved også af smertelig erfaring hvor hurtigt et besøg går, så derfor nyder vi, mens tid er!

Første uge tilbringer vi i Gaborone og omegn. Vi har allerede været rundt til arbejde og skole, i kirke, på Main Mall, i Sanitas Tea Garden osv.

Et af højdepunkterne, især for drengene, var game drive i Gaborone Game Reserve. Vi sad udendørs og fik frisk vind i Susan og Glyn's truck - godt fyldt op af 12 mand. Og minsandten om zebraerne ikke kom spankulerende lige hen forbi vores truck, og vi klappede dem og tog masser af billeder. Her er det familien Langagergaard i flot opstilling ved siden af den mildest talt målløse zebra. Vi vender tilbage senere med nye billeder og historier - ikke mindst når vi på mandag bevæger os ud på vores hidtil længste tur rundt i Botswana!

Stay tuned!

- SFS

Labels:

2 Comments:

  • At 28 April, 2007 21:57, Blogger Signe said…

    Ih altså, jeg vil også se spændende dyr!!!

    Er dine forældre taget hjem igen? Jeg var i Lemvig for nylig og overvejede at køre forbi, men jeg havde på fornemmelsen at de var nede hos jer... Men jeg skal nok snart på de kanter igen, så måske man skulle kigge forbi :-)

     
  • At 29 April, 2007 21:43, Blogger Søvndal on parole said…

    Uh ja, de stak af allerede næsten inden de var kommet - sådan føltes det i hvert fald...

    Men kig endelig forbi. Det ville ligne min mor meget dårligt hvis der ikke skulle være kaffe på kanden når du kigger forbi! Så får du sikkert også lige en historie eller to fra Botswana eller Sydafrika!

    - SFS

     

Post a Comment

<< Home