Søvndal in Botswana

En side for familie, venner og bekendte - og bare interesserede - til familien Søvndal. For 2 år lærere og missionærer, bosiddende i Botswana. Familien består af Christina, Steen, Rebekka (11 år), Kasper (9 år), Annika (6 år) og Benjamin (4 år).

Monday, April 02, 2007

HURRAHHH!!!

Så er vi klar med første live-reportage med Søvndal-klanen på de varme breddegrader! Alle kom godt og veltilfredse frem til lufthavnen, hvor jeg overraskede dem ved at dukke op og hente dem. Aftalen var ellers at de selv skulle tage den 6 timer lange tur dagen efter til Botswana. Så gensynsglæden var stor på begge sider, da vi genforenedes, først i Johannesburg og senere i Gaborone, hvor resten af familien ventede... og ventede... og ventede - og så kom vi!!!

Her sidder vi og spiser morgenmad lørdag på vores stamhotel: Formula One!

Søndagen er gået med gudstjeneste i den lutherske kirke - i sig selv en kulturel oplevelse (vi var som sædvanlig de eneste hvide) - og game drive i Mokolodi. Dyrene var veloplagte til fotografering, så vi bringer et uddrag under "vores billeder" (klik til højre).

Aftensmaden blev indtaget udenfor på Spur med marimbamusik i baggrunden. Det var så hyggeligt at vi også lige bringer et billede af det. Så alt i alt: Sturt, sturt femtal til besøget nordfra indtil videre!

- SFS

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home