Søvndal in Botswana

En side for familie, venner og bekendte - og bare interesserede - til familien Søvndal. For 2 år lærere og missionærer, bosiddende i Botswana. Familien består af Christina, Steen, Rebekka (11 år), Kasper (9 år), Annika (6 år) og Benjamin (4 år).

Friday, May 18, 2007

10000 km rejse nordpå...

...når vi nu er i gang med afstandene... Vi har lige i går sendt vores kære familie nordpå, hjem til Danmark. Vi ser nu tilbage på en helt fantastisk måned, hvor der er blevet leget igennem dagen lang, snakket og hygget til langt ud på aftenen i flere tilfælde. Dagen i går var farveldag, indtil Kasper og jeg kørte de 2 timer sydpå til Mafikeng, som herefter vil hedde Bahurim, da vi måtte forlade familien (bare et forsøg på en joke ud fra 2 Samuel 3, 15-16). Her er vores sidste billede med Marcus hængende ud af udlejningsbilen. Og så har vi også et billede af Annika med fadderne fra træet i haven.

Nu er der ekstremt stille i vores hus, der nu pludselig føles enormt stort. Børnene har fundet de gamle legesager frem, og vi skal til at indstille os på 3 måneders skole og hverdag - det begynder på tirsdag, og det er vinter, mørkt og koldt!

Vi sidder tilbage med en stor tak fordi I tog turen - og velkommen tilbage til Danmark, alle sammen! Vi savner jer allerede. Og et stort tillykke med fødselsdagen i dag, Nadia!

- SFS

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

<< Home